Menu
X
image

Miten lisään yritykseni ja täytän tiedot?

Näin lisäät yrityksesi Markkinointikatalogiin

Jos olet jo saanut tunnukset palveluun, kirjaudu sisään. Muuten luo tunnukset rekisteröimällä itsesi. Käytä käyttäjänimenä yrityksen nimeä. Käyttäjänimeä ei pääse vaihtamaan, mutta se näkyy vain sinulle. Kirjauduttuasi sisään vie hiiri oikeasta yläkulmasta löytyvän käyttäjänimesi päälle ja valitse alasvetovalikosta Profiili.

Yhteyshenkilö, yhteystiedot ja markkinointinimi

Tilin asetukset -kohdassa voit vaihtaa sähköpostin, yhteyshenkilön ja yrityksen markkinointinimen. Valittua käyttäjänimeä ei pysty vaihtamaan, mutta markkinointinimi näkyy esimerkiksi lisäämissäsi blogeissa. Täältä vaihdat myös salasanan ja muokkaat yksityisyysasetuksia.

Yritystietojen täyttäminen

Omat yritykset -välilehdellä voi näkyä jo yrityksesi, jolloin paina muokkaa. Jos yritystä ei näy, vasemmalla profiilikuvan alla on Lisää yritys -painike. Klikkaa siitä.

Huomioi seuraavat asiat! Muut kohdat ovat hyvin itsestään selviä, mutta katso nämä: 1. Logo-kuva tulee näkyviin yrityshaussa.

2. Kategoriat. Tässä olkaa tarkkana! Valitkaa vain toimintaanne kuvaavat kategoriat. Jos palveluitanne voi käyttää eri kohdealueilla, valitkaa ne (jos esim. tuotatte videoita tai painotuotteita, joita voidaan käyttää myös muualla, valitkaa kaikki osuvat kohdealueet). Nämä ovat hyvin tärkeitä yrityshaun ja tarjouspyyntöjen kannalta.

3. Videot-kohdassa lisätkää VAIN videon ID, eli viimeinen numerosarja videon osoiteriviltä ko. palvelussa.

Jäsenyys

Jäsenyys-välilehdellä löydät näkyvyyspaketit. Käykää aktivoimassa ilmainen 2kk Professional-kokeilu täältä!

Blogit, oppaat ja referenssit

Nämä voitte lisätä Julkaisut-välilehdeltä.

 

Jos tulee mitään kysyttävää, olkaa vain minuun yhteydessä!

 

Rasmus Piipponen

Perustaja / Toimitusjohtaja

Markkinointikatalogi

044 577 0131

rasmus@markkinointikatalogi.fi

No Tag have Found!
Back To Home

© Copyright 2016 Markkinointikatalogi. All rights reserved.