Menu
X
image

Miten yrityshaku ja tarjouspyynnöt toimivat?

Tavoitteenamme on tehdä käyttäjillemme markkinoinnin suunnittelusta helppoa ja auttaa kumppaneitamme löytämään asiakkaansa. Yrityshaku ja tarjouspyynnöt ovat tehokas tapa yhdistää ostajia ja myyjiä.

Yrityshaku

Yrityshaussa käyttäjä löytää hakemansa alan ratkaisut filtteröimällä hakuparametreillä. Jos mielessä on vaikka B2C-puolelle suunnattu printtikampanja, jossa mainostetaan vahvoja alkoholeja, käyttäjä saa listan juuri tällaisia palveluita tarjoavista yrityksistä.

Tarjouspyynnöt

Paremman sanan puutteessa Tarjouspyynnöt ovat käyttäjien lähettämiä palvelukyselyitä. Ensin he filtteröivät Yrityshaun kautta oikean kohderyhmän, josta sitten valitsevat mille yrityksille Tarjouspyynnöt lähtevät. Tarjouspyynnön yhteydessä he kertovat tarkemmin tarpeestaan, jonka jälkeen kumppanit voivat vastata pyyntöön kertoen omasta ratkaisustaan. Tämän jälkeen käyttäjä voi lukea kumppaneidemme tarjoamista ratkaisuista ja valita heille toimivimman tavan markkinoida tai ottaa yhteyttä useampiin potentiaalisiin kumppanihin.

Käyttäjä voi filtteröidä tarjouspyynnöt hyvinkin tarkasti tai lähettää yleisemmän kyselyn, jos hän haluaa tietoa erilaisista mahdollisuuksista. Kaikki saamasi tarjouspyynnöt eivät välttämättä osu juuri sinun yrityksellesi, joten aktiivisille kumppaneille suosittelemmekin Premium-kumppanuutta, jossa tarjouspyntöjen määrää ei ole rajattu.

 

Rasmus Piipponen

Perustaja / Toimitusjohtaja

Markkinointikatalogi

No Tag have Found!
Back To Home

© Copyright 2016 Markkinointikatalogi. All rights reserved.