Menu
X
image

Tutkittu: Vertailu vaikeaa, paljon puheluita ja myyjät ärsyttävät

Kyselytutkimuksessa markkinointipäättäjät vastasivat monivalintakysymyksiin markkinointiratkaisuiden ostamiseen liittyen. Kyselyyn vastasi 24 päättäjää ja tulokset olivat mielenkiintoiset!

Kysymykseen “Vertailetteko (markkinointi) ratkaisuiden tarjoajia ennen ostoa?” vastasivat 50% usein ja 20.8% aina, eli yli 70% vertailee vähintäänkin usein palveluntarjoajia. Muita tuotteita ja palveluita vertailtiin vielä hanakammin, sillä yli 87% vastasi vertailevansa niitä aina tai usein.

Mielenkiintoista on, että vastaajista 87.5 prosenttia kuitenkin käyttää usein samoja markkinointikumppaneita samojen ratkaisujen kohdalla! Voisiko tämä johtua siitä, että hieman alle 70% koki markkinointiratkaisuiden vertailun vähintään hieman vaikeaksi?

Tätä vaikeutta eivät ainakaan helpota markkinoinnin myyjät, joilta yli 41% vastaajista saa vähintään yhden puhelun viikossa, 17% 5-10 puhelua, 4% 10-20 puhelua ja yli 8% yli 20 puhelua! Ei ihme, että lähes kaikki vastaajat kokivat kontaktit häiritseviksi tai ärsyttäviksi.

Ja tätä varten Markkinointikatalogi onkin perustettu! Haluamme tehdä markkinointiratkaisuiden ostamisen helpoksi, luoda myyjille tavan tavoittaa potentiaaliset asiakkaansa häiritsemättä heitä ja tuoda läpinäkyvyyttä alalle.

Siksi varmaankin 96% vastaajista piti konseptiamme vähintäänkin hieman hyödyllisenä.

Oletko markkinointipäättäjä ja haluaisit olla mukana kehittämässä palveluamme? Seuraavassa vaiheessa teemme tutkimuksen tarjouspyyntöprosessista. Tutkimuksessa teemme vastaajille 2 noin 5 minuutin puhelinhaastattelua ennen ja jälkeen tarjouspyynnön lähettämisen. Kyseessä voi olla uusi hanke tai vanhan ratkaisun kilpailuttaminen. Kaikki osallistujat saavat 20 euron S-Ryhmän lahjakortin!

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana, laita viestiä osoitteeseen rasmus@markkinointikatalogi.fi

Back To Home

© Copyright 2016 Markkinointikatalogi. All rights reserved.